Hello Home

Начало / За нас

За нас

Hello Home е български производител на интериорни врати, корпусни мебели и дограма. Разполага със собствена производствена база, оборудвана с високотехнологични машини, които покриват пълният процес на производство. Интериорните дизайнери на фирмата могат да изготвят индивидуални проекти за мебели по поръчка и цялостни интериорни проекти за вашия дом.

Hello Home е дъщерна фирма на Филто-С – една от водещите сторително-инвестиционни компании на българския пазар. Ние черпим от опита и професионализма, защото това са двете най-ценни качества в бранша ни.

За да създадем перфектните мебели или интериорна врата по индивидуален проект, ние предлагаме следните услуги: проектиране, определяне на цената, изготвяне на технологичен план, корекция при евентуално възникнали несъответствия, както и изработка и монтиране на продукта.

За да задоволим вашите очаквания, използваме единствено висококачествени, екологични продукти като:

  • Ламинирани ПДЧ плочи, произведени от германската Wodego, германска фирма Fundermax, и австрийската Egger;
  • Висок клас МДФ за производство на интериорни врати от реномирания чешки производител DDL и МДФ висок клас от холандският производител Losan и германската фирма Glunz за производство на мебели;
  • Естествени и технически фурнири с невероятно видово и цветово разнообразие от германската фирма Danzer и италианската Alpi;
  • Кантове и фолио от чешката фирма DDL и австрийската Egger;
  • Обков от германските фирми Hoppe, Hettich и Häfele – символ на първокласно качество и надеждност;

Всеки един от нашите партньори е доказан лидер в своята област и е сертифициран по EN  ISO 9001.